Algemeen Directeur

Department: Directeur
Project Location(s): Barneveld/Amersfoort
Compensation: 110.000,- max

Verantwoordelijkheden

 • Versterken structuur interne processen en voorbereiding op verdere groei
 • Aansturing, faciliteren en enthousiasmeren van het gehele team
 • Sparringpartner voor de directie
 • Organisatie verder veranderen naar een unieke belevenis in het hoogste segment van de markt op het gebied van inrichting van exclusieve huizen en tuinen

Skills/Ervaring

 • Leidinggeven
 • Resultaatgerichtheid
 • Plannen en organiseren
 • Overtuigingskracht en onderhandelingsvaardig
 • Samenwerken
 • Commercieel inzicht

Deze Executive functie is recent succesvol ingevuld.

Wilt u alsnog uw profiel delen? Neem contact op of stuur je CV rechtstreeks naar sollicitatie@coosterprof.nl

Over Boyz & Beans

Boyz & Beans is een familiebedrijf en steeds in ontwikkeling. Een no nonsense en informeel bedrijf dat de afgelopen jaren sterk is gegroeid naar een bedrijf met 20 medewerkers. Een prachtig label voor de beste koffiebonen, de lekkerste koekjes en alle andere producten voor in en naast de koffiemachine in een bedrijf. Het bedrijf heeft de mooie en realistische ambitie om de komende drie jaar te verdubbelen in omzet. Boyz & Beans is het no-nonsense label voor de beste koffiebonen, de lekkerste koekjes en alle andere producten voor in en naast de koffiemachine in het MKB en de Horeca. Onder verschillende labels (Roozza, zosnel.nl, Eengroep, Volle Smaak Koffie) wordt koffie aangeboden als totaalconcept. Dus van de machine tot de bonen en de koekjes, alles wordt geleverd. Hierbij zijn kwaliteit en betrouwbaarheid de belangrijkste kenmerken. Per slot van rekening is goede koffie het visitekaartje van je onderneming! Daarnaast zijn twee labels die document management oplossingen bieden ook onderdeel van de organisatie.

Met Holland Dairy Star bedienen ze niet alleen de Nederlandse markt – onder andere als exclusief vertegenwoordiger van Privatmolkerei Naarmann – maar leveren ook aan cruiseschepen en verzorgen export naar vele landen binnen en buiten de EU. Een bedrijf met een enthousiaste Directeur een groot marktbereik, maar met de gezelligheid van een MKB bedrijf. Een organisatie die mensen de kans geeft om zich te ontwikkelen naar hun eigen potentieel. Waar samen leuke dingen doen, zoals samen koken met kerst en successen vieren een jaarlijks terugkomend geheel zijn.

Functieprofiel

Boyz & Beans is het topmerk van een groep van bedrijven die zich richten services voor bedrijven. In de afgelopen jaren zijn ze gegroeid naar een bedrijf van 20 man. De markt geeft de mogelijkheid om verder door te groeien, maar hiervoor is een sterke leider nodig die zorgt voor professionalisering van de organisatie en die mensen verder laat ontwikkelen in hun rol.

De structurering van de processen gaat gepaard met verdere automatisering van de organisatie. Daarbij moet het personeel meegenomen worden in de veranderingen en getraind worden om efficiënter en professioneler te werk te gaan. Persoonlijke groei en medewerker tevredenheid zijn twee zaken die hierbij van belang zijn.  Groei van de organisatie is het uiteindelijke doel waaraan jouw succes als Algemeen Directeur kan worden gemeten.

Strategie
Als Algemeen Directeur ben je verantwoordelijk voor de medewerkers en prestaties van alle bedrijven binnen de holding. Samen met de DGA bepaal je de strategie voor de toekomst, maar jij zet deze om in beleid en uitvoering.  

Aansturing 
Je stuurt de afdelingen Sales (6 personen), Service (4 personen), Finance (5 personen + 1 legal) en Magazijn (3 personen) aan. Hierbij houd je contact met de leidinggevende van de afdeling en bepaal je op hoofdlijnen en waar nodig op detailniveau, hoe processen zijn ingericht. 

Commerciële focus 
De organisatie werkt nu vanuit verschillende labels. Jij bepaalt of dit blijft aansluiten bij de strategie en de markt en of dat het nodig is om de structuur van de organisatie aan te passen.

Jij bent een echte leider die voor zijn troepen uitloopt en een aanjager van vernieuwing. Je beschikt over strategisch inzicht, geeft duidelijk richting aan en bent in staat om in alle processen mee te denken.   

 • Een bewezen trackrecord is het meest belangrijke voor deze functie, jij hebt hiervoor dus een functie gehad waarin je een totaal bedrijf hebt aangestuurd; 
 • Kennis van processen in een handelsorganisatie is daarbij een toegevoegde waarde; 
 • Op hoofdlijnen moet je kunnen meedenken met alle processen en hoe deze kunnen worden geautomatiseerd; 
 • Als manager van mensen ben je in staat om jouw collega’s te laten groeien en ze te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen; 
 • Je beheerst de Nederlandse Engelse taal goed; 
 • De volgende kernwaarden passen bij jou: afspraak = afspraak, open en eerlijk, kritisch, confrontatie aangaan, gepassioneerd en bevlogen. 

De procedure

Cooster Executive Search bemiddelt u!

Boyz & Beans heeft de werving en selectie exclusief uitbesteed aan Cooster Executive Search. Dit houdt in dat wij alle sollicitaties behandelen, ook de sollicitaties die rechtstreeks worden verstuurd naar Boyz & Beans. Wij beoordelen uw sollicitatie, voeren met u het eerste kennismakingsgesprek en vertellen u hierin alles over de functie en organisatie.  

Zien wij beide een match? Dan stellen wij u voor bij Boyz & Beans en blijven jouw contactpersoon tot het moment dat uw handtekening staat, waarna u direct in dienst treedt bij Boyz & Beans. Wij doen er alles aan om u te laten slagen! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze leuke functie? Druk dan op bovenstaande knop of mail dan snel jouw CV naar sollicitatie@coosterprof.nl.

Contactpersoon

Frans Vernooij

Vragen over de vacature of andere inhoudelijke vragen? Neem gerust contact op!

Transparantie, betrokkenheid en een duurzame match. Waardes die wij belangrijk vinden in ons proces.

Mirjam de Winter
Directeur, Cooster Executive Search