Finance Manager

Department: Finance
Project Location(s): Utrecht
Compensation: 85.000,- max

Verantwoordelijkheden

 • Versterken structuur interne processen en voorbereiding op verdere groei
 • Aansturing, faciliteren en enthousiasmeren van het gehele team
 • Sparringpartner voor de directie
 • Organisatie verder veranderen naar een unieke belevenis in het hoogste segment van de markt op het gebied van inrichting van exclusieve huizen en tuinen

Skills/Ervaring

 • Leidinggeven
 • Resultaatgerichtheid
 • Plannen en organiseren
 • Overtuigingskracht en onderhandelingsvaardig
 • Samenwerken
 • Commercieel inzicht

Deze Executive functie is recent succesvol ingevuld.

Wilt u alsnog uw profiel delen? Neem contact op of stuur je CV rechtstreeks naar sollicitatie@coosterprof.nl

Over UmbrellaBrand Group

De UmbrellaBrand Group bestaat uit top-notch bureaus die complementerende services bieden op het gebied van data, insights en creative consultancy. Met de combinatie van data, expertise en technologie vormen ze samen hét platform voor data-driven groei in Nederland. Vanuit de werkmaatschappijen MarketResponse, 4orange en CMNTY verzorgen ze een volledig scala aan software en services die organisaties helpen om een groter marktbereik te realiseren. In deze dynamische organisaties voert Innovatie de boventoon en werken knappe koppen met elkaar om te zorgen dat marketingdata voor je bedrijf gaat werken! De UmbrellaBrand Group heeft de ambitie op door te groeien naar een dominante speler op de lokale markten en een toonaangevende internationale speler op het gebied van high-end marketing research en data intelligence. 

Met Holland Dairy Star bedienen ze niet alleen de Nederlandse markt – onder andere als exclusief vertegenwoordiger van Privatmolkerei Naarmann – maar leveren ook aan cruiseschepen en verzorgen export naar vele landen binnen en buiten de EU. Een bedrijf met een enthousiaste Directeur een groot marktbereik, maar met de gezelligheid van een MKB bedrijf. Een organisatie die mensen de kans geeft om zich te ontwikkelen naar hun eigen potentieel. Waar samen leuke dingen doen, zoals samen koken met kerst en successen vieren een jaarlijks terugkomend geheel zijn.

Functieprofiel

De Finance Manager van de UmbrellaBrand Group is verantwoordelijk voor alle financiële zaken van drie bedrijven (MarketResponse, 4Orange en CMNTY) en de inhoud van de boekhouding. Het is jouw taak om financiële processen te stroomlijnen en de afdeling voor te bereiden op de verdere groei. De organisatie is momenteel bezig met de transitie van het bedrijf naar een leverancier van SaaS oplossingen en MRR. Jij bent vanuit jouw afdeling ook de voorloper in deze nieuwe dynamiek. Dit betekent:   

 • Ontwikkelen van het team en faciliteren van de persoonlijke ontwikkeling van de individuele teamleden; 
 • Samenbrengen van de verschillende administraties tot één uniforme en goed geautomatiseerde werkwijze; 
 • Inrichten van een sluitende en gestroomlijnde P&C cyclus inclusief reporting en KPI’s, denkend vanuit de nieuwe SaaS dynamiek;  
 • Initiëren van Business Control binnen de organisatie; 
 • Adviseren van de directies van de verschillende bedrijven – gevraagd en ongevraagd – over financiële en procedurele zaken met betrekking tot knelpunten en verbeteringen; 
 • Opstellen van de jaarlijkse begrotingen en budgetten; 
 • Verantwoording nemen voor de compliance, ISO en andere certificeringen; 
 • Voorbereiden van de organisatie op accountantscontrole. 

Als Finance Manager ben je innovatief. Je bent gericht op wat er in de wereld te krijgen is op het gebied van vernieuwing in jouw vakgebied en je handen jeuken om dit toe te passen.
Natuurlijk ben je een in je hart een financial, maar met jouw bedrijfskundige blik kijk je ook over de grenzen van financiële cijfers naar mogelijke inzichten die het Directie Team kan helpen om hun bedrijven beter te sturen.  

Jouw kennis is opgebouwd uit een combinatie van gedegen financiële opleiding en voldoende ervaring in het vakgebied. Bij voorkeur heb je hiervoor gewerkt in een dienstverlenende of software omgeving, maar ook ervaring in de Accountancy is prettig voor deze functie. Je bent in staat om te werken in een internationale setting. Als collega ben jij bovengemiddeld communicatief in het Nederlands en Engels. Je vindt het leuk om met hoogopgeleide mensen (data-science, data-analisten en developers) te schakelen en denk je graag mee met jouw collega’s, samen maken jullie elke dag tot een succes! 

Werken bij de UmbrellaBrand Group betekent werken in een dynamische, innovatieve organisatie met potentie. Jouw moderne kantoor zit in het hartje van de stad Utrecht, zeer dicht bij het station.    

 • Een brede functie met veel uitdaging; 
 • Diverse projecten, zoals automatisering en samenvoeging van alle staff afdelingen in een SSC; 
 • De mogelijkheid om door te groeien; 
 • Direct in dienst bij de opdrachtgever op een contract voor 32-40 uur; 
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden met een salaris tussen € 5.000,- en € 6.500,- op basis van fulltime dienstverband; 
 • Mobiliteitsbudget om te kunnen reizen of bijvoorbeeld je thuiswerkplek in te kunnen richten  
 • Een fijne organisatie met gemotiveerde collega’s met diepgang. 

De procedure

Cooster Executive Search bemiddelt u!

UmbrellaBrand Group heeft de werving en selectie exclusief uitbesteed aan Cooster Executive Search. Dit houdt in dat wij alle sollicitaties behandelen, ook de sollicitaties die rechtstreeks worden verstuurd naar UmbrellaBrand Group. Wij beoordelen uw sollicitatie, voeren met u het eerste kennismakingsgesprek en vertellen u hierin alles over de functie en organisatie.  

Zien wij beide een match? Dan stellen wij u voor bij UmbrellaBrand Group en blijven jouw contactpersoon tot het moment dat uw handtekening staat, waarna u direct in dienst treedt bij UmbrellaBrand Group. Wij doen er alles aan om u te laten slagen! 

Solliciteren

Heb je interesse in deze leuke functie? Druk dan op bovenstaande knop of mail dan snel jouw CV naar sollicitatie@coosterprof.nl.

Contactpersoon

Frans Vernooij

Vragen over de vacature of andere inhoudelijke vragen? Neem gerust contact op!

Transparantie, betrokkenheid en een duurzame match. Waardes die wij belangrijk vinden in ons proces.

Mirjam de Winter
Directeur, Cooster Executive Search