Over ons

Cooster Executive Search is een ervaren headhunter voor management- en directieposities gericht op het MKB. Wij selecteren en vinden de Directeuren en Managers passend bij het DNA van uw organisatie. Zowel voor vaste als interim aanstellingen.

Het gaat vaak om sleutelposities die ervoor zorgen dat een bedrijf succesvol is. Dat weten wij als geen ander doordat we ruim 20 jaar ondernemers adviseren en een uitgebreid netwerk hebben opgebouwd.

Wanneer dromen leiden tot acties, ontstaan de mooiste creaties. Zo is het wellicht ook geweest bij de start van uw bedrijf en dit herkennen we bij Cooster Executive Search. Als ondernemer doet u er alles aan om ervoor te zorgen dat uw creatie zich ontwikkelt. Wat u heeft opgebouwd moet op de juiste manier worden voortgezet en wat staat mag niet verloren gaan. Maatwerk is daarom enorm belangrijk, er is geen sprake van “one size fits all’ in het MKB. Elke organisatie heeft zijn eigen DNA en hierbij past ook zijn eigen managementstijl.

Wij begrijpen wat u nodig heeft.

Wij werken sector onafhankelijk en zijn specialist in het midden- en kleinbedrijf. Dus of u nu actief bent in de productie of techniek, in de logistiek of in de zakelijke dienstverlening, wij begrijpen wie u bent en matchen uw volgende manager met het DNA van uw bedrijf! Alles met een no-nonsense instelling, directe communicatie en eerlijke feedback naar alle partijen.

Contactpersoon

Mirjam de Winter

Vragen over de vacature of andere inhoudelijke vragen? Neem gerust contact op!

Plezierig contact gehad tijdens de gehele selectie-periode, van eerste contact met Mirjam via Teams tot het moment dat ik daadwerkelijk was aangenomen bij opdrachtgever. Afgesloten met heerlijke taart bij indiensttreding. Super bedankt Mirjam en Cooster Executive Search!

Dennis Lambooij

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?