De partners

Stichting Communicatie

Stichting Communicatie biedt al sinds 1974 impactvolle trainingen, coaching, assessments en organisatieontwikkeling voor de zakelijke markt en zijn tevens partner van Cooster Executive Search.
Als topmanager ben je altijd in beweging. Je richt je op nieuwe marktsegmenten, houdt je team scherp en zoekt naar manieren om nog efficiënter te werken. Maar hoe weet je waar de valkuilen van de organisatie liggen? En wat de sterkste punten van je team zijn? Wij maken dit inzichtelijk zodat jij de beste keuzes kunt maken om je organisatie verder te ontwikkelen. Hiervoor bieden we 3 verschillende methodes.

Cooster coaching accountants

De ondernemende coach, accountant en adviseur van midden Nederland met kantoren in Barneveld en Bilthoven.
Ondernemers hebben steeds vaker behoefte aan een breder georiënteerde adviseur. Een ‘coach’, die niet alleen adviseert over financiële zaken, maar die ook meedenkt over onderwerpen als strategie, management, personeelsbeleid en innovatie uit zowel zakelijk als persoonlijk oogpunt. Die coach, dat zijn wij. Want wie vanaf de zijlijn met vakkundigheid en ervaring het speelveld bekijkt, ziet het vaak net iets beter dan de spelers zelf. Toch?

Marree & Dijxhoorn

MenD gelooft in duurzame partnerships. Daarbij denken we liever in oplossingen dan in belemmeringen.
Uw onderneming staat altijd voorop. Soms heeft u juridische ondersteuning nodig om verder te gaan. Bijvoorbeeld als er onenigheid ontstaat, binnen of buiten uw bedrijf. U gaat problemen niet uit de weg. Maar juridische antwoorden lossen niet alles op. Daarom kiest u een juridische partner met een ruimere blik.

Contactpersoon

Mirjam de Winter

Vragen over de vacature of andere inhoudelijke vragen? Neem gerust contact op!

Plezierig contact gehad tijdens de gehele selectie-periode, van eerste contact met Mirjam via Teams tot het moment dat ik daadwerkelijk was aangenomen bij opdrachtgever. Afgesloten met heerlijke taart bij indiensttreding. Super bedankt Mirjam en Cooster Executive Search!

Dennis Lambooij

Op zoek naar een Executive?