Services List

Consulting
Voor het realiseren van strategische doelen, het managen van een verandertraject of als zwaargewicht bij complexe vraagstukken, is Interim management de passende oplossing. Een Interim Manager vergroot de slagvaardigheid van de organisatie direct aanzienlijk.
Read more
Assessment en persoonlijkheidstest
Om te bevestigen of een Executive naadloos aansluit op het DNA van uw bedrijf, bieden wij de mogelijkheid om een assessment af te nemen toegespitst op de positie. In al onze Executive Recruitment procedures is een assessment onderdeel van de procedure.
Read more
Organisatieadvies
Ondernemers hebben steeds vaker behoefte aan een breder georiënteerde adviseur. Een ‘coach’, die niet alleen adviseert over financiële zaken, maar die ook meedenkt over onderwerpen als strategie, management, personeelsbeleid en innovatie uit zowel zakelijk als persoonlijk oogpunt.
Read more
Interim Management
Een Interim Manager vergroot de slagvaardigheid van de organisatie direct aanzienlijk. Hij of zij helpt je je strategische doelen te bereiken, het oplossen van crises, het managen van een groot verandertraject, een fusie rond krijgen of tijdelijk het fort versterken. Boer & Croon geeft je passende oplossingen en de optimale combinatie van kennis, niveau en karakter.
Read more
theme_placeholder
Strategic Planning
We work with our clients and do a deep analysis of their business. We help prepare possible outcomes to different decisions.
Read more
theme_placeholder
Financial Projections
This stops companies from taking drastic measures like downsizing or closing down sites; those things happen only with no.
Read more
theme_placeholder
International Business Opportunities
We allow you to enter international waters without having to worry about making a mistake, as experience.
Read more
theme_placeholder
Business Planning, Strategy & Execution
Execution is the single most important part of the whole process, poor execution can result in a lot of lost time and money.
Read more

Transparantie, betrokkenheid en een duurzame match. Waardes die wij belangrijk vinden in ons proces.

Mirjam de Winter
Directeur, Cooster Executive Search
Vragen of verzoek?

Neem gerust contact op! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.